Biografie

Carlo Vuur begon als jochie van twaalf als diskjockey bij diverse Hilversumse radiostations. Op zijn zeventiende startte hij een eigen radiostation: Raff (Radio als flitsend fenomeen), dat hem vervolgens drie jaar in de greep hield. Ondertussen schitterde hij ook achter de draaitafels in diverse discotheken in het Hilversumse.

Op zijn twintigste begon Carlo professioneel met zingen, hetgeen al snel resulteerde in een zangcarrière met een platencontract. Dat leverde succesvolle singles en swingende cd’s op. Zijn tweede single “Ik zoek een Meisje” bereikte in 1991 nummer 32 in de top 100. Meer cd’s volgden: “Alles wat niet mag”, “Even aan m’n moeder vragen”, “Het is feest (niets is gek en te dol)”, “Doe eens iets geks met je ex”, “De Spiegel”, “Pak me in” enz.

Presentator-Entertainer:

Carlo is meesterlijk in het bewerken van het publiek, hij begeleidt, coördineert en creëert in alle opzichten een optimale sfeer. Met zijn vele talenten heeft hij vele bedrijfsfeesten tot een geslaagd evenment gebracht. (Zie referenties)

Jeugdprogramma’s:

Carlo heeft een aantal eigen kinderprogramma’s waaronder de Zotshow (6-12 jaar) en de Piratenschool (4-9 jaar). Met deze jeugdvoorstellingen is hij te zien in theaters, scholen, buurtcentra, bedrijfsevenementen. (Zie Jeugdvoorstellingen)

Televisie:

Carlo Vuur werkt mee aan diverse commerciels, reportages enz. Klik hier om videofragmenten te bekijken.

Trainingsacteur:

Carlo Vuur wordt regelmatig ingehuurd als trainingsacteur voor diverse bedrijven. Hiervoor volgde hij een opleiding bij de Trap, gegeven door Willem van der Kroft van trainingsbureau Actron. Carlo Vuur is een veelzijdig, enthousiast en ervaren entertainer. Deze sympathieke performer streelt de oren, kietelt de lachspieren en raakt altijd de juiste snaar. Ga naar het startframe